Tratament intensiv împotriva inestetismelor cauzate de celulita în fază incipientă și împotriva țesuturilor umflate și lipsite de tonicitate. Este o cremă-gel moale și parfumată, ușor de întins, care se absoarbe rapid.
Tratamentul, împreună cu aplicarea prin masaj, stimulează drenajul lichidelor și îmbunătățește profilul picioarelor și al feselor, subțiază talia și reduce umflarea. 
Pielea își recapătă aspectul tonifiat și ferm. Primele rezultate vizibile în 2 săptămâni.

EFICACITATE TESTATĂ:
Eficiacitatea tratamentului a fost testată pe 80 de femei, comparând rezultatele după 2 săptămâni de tratament, aplicat de 2 ori pe zi, în test dublu-orb placebo-controlat. 40 de femei au folosit Intensive Treatment for Water Retention and Cellulite, iar 40 de femei au folosit placebo.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic 
Fără parabeni
Produs în Italia

12M 250 ml / 8.4 fl oz

Formula sa avansată conține extracte naturale din Rhus Coriaria și Carnitina care îndeplinesc o acțiune dublă: reducere a grăsimilor (acțiune lipolitică) și anti-acumulare (împiedicarea depozitării de noi grăsimi). Proprietățile celor 3 extracte drenante naturale (Verbena - Sambuco – Garofano) favorizează drenarea lichidelor în exces.


Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic 
Fără parabeni.

Aplică produsul pe coapse, șolduri și talie, masând energic de jos în sus cu mișcări circulare pentru a favoriza drenarea.
Faza de atac: aplică produsul zilnic, dimineața și seara, timp de cel puțin 4 săptămâni.
Faza de menţinere: o singură dată pe zi.