Ulei cu absorbție rapidă, combate în mod eficient inestetismele provocate de celulita profundă și pielea cu aspect de coajă de portocală. Este concentrat: sunt suficiente câteva picături și deja se văd primele rezultate.

Acțiunea sa lipo-activă intervine asupra acumulărilor adipoase, vizibile şi perceptibile la atingere, și remodelează gradual silueta. Pielea devine din nou catifelată și își recapătă netezimea și tonusul.

 

EFICACITATE TESTATĂ:

Eficacitatea tratamentului a fost verificată prin teste instrumentale și de autoevaluare desfășurate la Laboratorul de Cercetare Dermatologică Derming, Institutul de Cercetări Clinice și Bioinginerie.

 

Cu risc scăzut de reacții alergice

Testat dermatologic

Fără parabeni

Pentru uz extern

Produs în Italia

 

12M 200 ml / 6.76 fl oz

Acțiunea lipo-activă este dată de Extractul de Plancton Marin care stimulează transformarea celulelor adipoase în adipocite bej specializate în convertirea grăsimilor în energie termică, reducând astfel acumularea de țesut adipos.

Uleiul de Cafea Verde, datorită proprietăților de elasticizare și protecție, exercită o acțiune drenantă care ajută pielea să capete un aspect tonifiat și neted.

Extractele Naturale cu proprietăți de drenare favorizează microcirculația cutanată și combat retenția de lichide.

Cu risc scăzut de reacții alergice

Testat dermatologic

Fără parabeni

Pentru uz extern

Aplică zilnic câteva picături, dimineața și seara, prin masaj energic pe zonele afectate, timp de cel puțin 4 săptămâni. Dacă simți o senzație plăcută de căldură, nu te îngrijora, e semn că tratamentul acționează. Uleiul se absoarbe rapid și nu pătează hainele.