Nămol activ sub formă de cremă cu acțiune purifiantă și drenantă pentru toate tipurile de celulită: retenție de apă și umflare, adipozități localizate, precum și inestetisme profunde și piele cu aspect de coajă de portocală.

Este fantastic! E alb, nu murdărește, nu curge, se folosește fără benzi sau pelicule și, mai presus de toate, este extrem de rapid. Doar 5-10 minute de așteptare și pielea își recapătă tonusul iar silueta își redescoperă dezinvoltura.

Cu risc scăzut de reacții alergice

Testat dermatologic

Fără parabeni

Produs în Italia

Escina, respectiv extractul din Castan sălbatic, favorizează microcirculația și drenajul și ajută la eliminarea lichidelor în exces, pentru un efect treptat de dezumflare.

Cafeina stimulează eliminarea grăsimilor. Centella Asiatica, tonifiantă, stimulează formarea noului colagen iar Ceaiul Verde protejează împotriva radicalilor liberi.

Argila Albă are o acțiune purifiantă și facilitează pătrunderea activilor.

Cu risc scăzut de reacții alergice

Testat dermatologic

Aplică nămolul în mod omogen cu pielea uscată pe zonele de tratat - coapse, fese și talie - și așteaptă 5-10 minute. Clătește apoi cu un jet de apă caldă și îndepărtează crema cu ajutorul spatulei.

Faza de atac: 4 săptămâni de tratament, de 3 ori pe săptămână în primele 2 săptămâni și apoi de 2 ori pe săptămână în celelalte 2.

Faza de menţinere: pe tot parcursul anului 1 dată pe săptămână.

Se recomandă combinarea produsului cu un tratamentul anticelulitic Pupa pentru un program mai puternic.