Tratament intensiv împotriva inestetismelor celulitei evidente și profunde.
Are o dublă acţiune:
1. Reduce acumulările adipoase, redă pielii tonusul și netezimea și face silueta mai ușoară. - 3 cm de circumferință a coapsei în 4 săptămâni
2.  Menține rezultatele în timp, până la 30 zile de la ultima utilizare, datorită complexului de activi. *
Textura sa de gel se absoarbe rapid.
Rezultat: piele cu aspect de coajă de portocală și inestetisme reduse, siluetă mai ușoară. Piele mai netedă și mai compactă. Primele rezultate vizibile în 2 săptămâni. Efect anti-reapariție timp de 30 zile de la ultima utilizare.

*EFICACITATE TESTATĂ:
Eficacitatea tratamentului a fost testată pe 70 de femei. După 4 săptămâni de utilizare de 2 ori pe zi, dermatologul a măsurat o reducere medie a circumferinţei coapsei de 3,07 cm la femeile care au folosit Active Anticellulite Concentrate.
După 30 zile de la întreruperea utilizării produsului, dermatologul a confirmat faptul că rezultatele obţinute s-au menţinut la valoarea medie. Test efectuat în dublu orb, placebo-controlat. 35 femei au folosit Active Anticellulite Concentrate, iar 35 de femei au folosit placebo.


Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni
Produs în Italia

Acţiune Anticelulitică și Anti Reapariție: amestecul de Extracte Vegetale, precum Ghimbirul, încetinește stocarea grăsimilor și stimulează lipoliza, redând echilibrul țesuturilor cutanate.
Acţionează ca o dietă pentru piele, reduce prezența acizilor graşi și ajută pielea să-și mențină aspectul sănătos în timp, încetinind reapariția celulitei.
Acţiune drenantă Anti Acumulare: Escina favorizează microcirculația și drenarea lichidelor, iar Cafeina facilitează de-stocarea grăsimilor în țesutul adipos.
Concentratul HA Patch Complex conţine Acid Hialuronic cu diferite mase moleculare. Acidul hialuronic cu masă moleculară ridicată creează pe piele o peliculă invizibilă care acţionează ca un plasture cutanat, favorizând absorbția ingredientelor active şi optimizând eficiența acestora, atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Acidul Hialuronic cu masă moleculară scăzută reglează echilibrul lichidelor din ţesutul cutanat, făcând pielea mai fermă şi mai tonifiată.


Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni

 

Masează energic gelul din jos în sus cu mișcări circulare, apăsând ușor pe toate punctele critice.
Faza de atac: zilnic, dimineața și seara, timp de cel puțin 4 săptămâni.
Faza de menținere: zilnic 1 dată pe zi, rezultatele se mențin până la 30 de zile de la ultima utilizare. Reia apoi tratamentul zilnic 1 dată pe zi.