ANTICELLULITE ACTIVE CREAM de la PUPA este un tratament intensiv împotriva celulitei instalate de mult timp și împotriva pielii cu aspect de coajă de portocală.

Acționează eficient pe zonele adipoase și pe țesuturile umflate și conferă pielii tonus și netezime.

Este practică pentru că se folosește la duș: masajul special cu efect cald activează formula de auto-încălzire, îmbunătățind absorbția ingredientelor active. Clătirea cu apă rece are în schimb un efect tonifiant. Siluetă mai suplă încă de la primele aplicări.

 

EFICACITATE TESTATĂ:

Eficacitatea tratamentului a fost testată pe 80 de femei, comparând rezultatele după 4 săptămâni de tratament, cu aplicare zilnică, în test dublu-orb placebo-controlat. 40 de femei au folosit Anticellulite Active Cream de duș, iar 40 de femei au folosit placebo.

 

Cu risc scăzut de reacții alergice

Testat dermatologic

Fără parabeni

Produs în Italia

Acțiunea anti-acumulare derivă din Extractul de Alge Marine care limitează stocarea grăsimilor și acționează în mod specific asupra zonelor afectate. Escina, extrasă din Castanul sălbatic, favorizează funcţionarea microcirculaţiei şi eliminarea lichidelor cu „efect drenant gradual”.

Cu risc scăzut de reacții alergice

Testat dermatologic

Fără parabeni

De folosit la duș, cu clătire. Aplică crema pe pielea curată și umedă 1 singură dată pe zi. Masează energic de jos în sus până când simți o senzație plăcută de căldură: tratamentul acționează! Insistă pe zonele cele mai afectate, folosind mănușa din ambalaj. Clătește cu un jet de apă rece. Poți să o îmbini cu un tratament anticelulitic Pupa pentru un efect mai intens.