Images

Color Candy Punk Hair Mask
Tap to zoom
-59% SALE

Color Candy Punk Hair Mask

Mască păr colorantă regeneratoare
100 ml / 3.38 fl oz    |    Ref. 060559A002
 

Stilul romantic-punk este exprimat la maxim, îmbrăcând părul cu accente de culoare în tonuri violet și roz, pentru un rezultat temporar cu siguranță în top. O mască de păr cu textura cremoasă care hrănește și colorează în mod delicat părul, lăsându-l moale și mătăsos.

Fără parabeni
Made in Italy

12M 100 ml / 3.38 fl oz

Agenții activi descurcă și înmoaie părul, combinând eliberarea de culoare cu acțiunea regeneratoare.

Aplică masca după șampon pe părul uscat cu prosopul. Întrinde-o în mod uniform pe tot părul sau pe zona unde se dorește colorarea, în funcție de efectul dorit.

Pieptănă părul și lasă-o să acționeze:

  • 5-15 minute pentru nuanțe mai delicate
  • 20-30 minute pentru nuanțe mai intense

Clătește și continuă cu styling-ul. Culoarea dispare în mod treptat după 2-15 spălări cu șampon. Durata poate varia în funcție de porozitatea firului de păr.

Nu folosiți balsam de păr. Purtați un prosop pentru a vă proteja hainele. Folosiți mănuși. Vă sfătuim să efectuați o probă pe o șuviță de păr, înainte de a colora părul, pentru a vă asigura că veți obține rezultatul dorit.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

001 PINK - INGREDIENTS:

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LACTIC ACID, BASIC RED 51, COUMARIN

002 VIOLET - INGREDIENTS:

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LACTIC ACID, BASIC VIOLET 2, COUMARIN, HC BLUE NO. 15