Images

Kit Vamp! Forever Gold Edition
Tap to zoom
-30% SALE

Kit Vamp! Forever Gold Edition

Rimelul iconic al lui Pupa, în versiunea Forever, împodobită cu o „poșetă esențială”. Volum Fără Limite. Rezistență Imbatabilă. Gene perfecte, întotdeauna.
0.30 fl oz - 9 ml    |    Ref. 040546A001
 

Vamp! Forever 111 – Forever Black
Rimelul emblematic Vamp! În extraordinara versiune Forever, pentru un volum exagerat, fără limite și o rezistență nemaiîntâlnită, fără imperfecțiuni. Gene perfecte, întotdeauna!
Peria cu formă sinuoasă, cu fire moi și groase, preia o cantitate maximă de produs pentru un volum foarte generos, modulabil și uniform.

Testat clinic și oftalmologic.
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact
Fără parabeni
Fabricat în Italia

6M 0.30 fl oz - 9 ml

Amestecul exclusiv de ceruri și agenți de texturare asigură un volum modulabil, de la intens la fără limite.   
Agenții volatili garantează un efect îndelungat și o rezistență ridicată la apă, transpirație, temperaturi ridicate și umiditate.
Agenții filmogeni fixează produsul pe gene pentru un efect nemodificat și fără imperfecțiuni care durează în timp*.
Procentul ridicat de micro pigmenții foarte negri garantează o eliberare intensă și instantanee a culorii încă de la prima aplicare.
Textura bogată și cremoasă, îmbogățită cu Ulei de Migdale Dulci cu proprietăți hidratante, învăluie genele fără a le îngreuna, menținându-le elastice și flexibile.

*Test clinic efectuat pe 30 de voluntare..

Pentru o întindere perfectă a produsului, mișcă aplicatorul în flacon de 2 ori în sus și în jos.
Pornește de la baza genelor și piaptană-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Este recomandat să se aplice rimel în mod repetat, trecând de la un ochi la altul, până când obții volumul dorit. Pentru finisarea finală, folosește vârful aplicatorului, aplicând perpendicular pe gene.
Pentru a curăța rimelul, folosește Demachiantul Bifazic de la Pupa.