Îți iubești tatuajele? Protejează-le de soare.
O protecție studiată special pentru tatuaje, pentru a evita ca acestea să devină șterse și opace.
Transparent, protectiv și hidratant, este perfect și pentru alunițe, cicatrici, pete și machiaj semi-permanent. Gradul înalt de protecție permite blocarea razelor solare și păstrarea contururilor definite și a culorilor mereu vii. 
Formatul stick permite o aplicare precisă mai ales în zonele cele mai mici, și este indicat pentru zonele vulnerabile ca buzele, conturul ochilor, nas și urechi. Este rezistent la apă și sudoare.

SPF 50+ PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni 
Fără parfum
Fabricat în Italia

12M 9 ml / 30 fl oz

Filtrele solare protejează pielea în siguranță, păstrând contururile tatuajelor intacte și culorile strălucitoare. Uleiurile eudermice, hidratante și hrănitoare, fac pielea fină și mătăsoasă.

SPF 50+ PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni 
Fără parfum

Aplică stick-ul direct pe zonele pe care vrei să le protejezi. Permite o aplicare precisă.
Nu folosi pe tatuaje sau cicatrici recente, când pielea este încă iritată.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

C12-15 ALKYL BENZOATE, ISONONYL ISONONANOATE, POLYETHYLENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYAPATITE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, OCTOCRYLENE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, OCTYLDODECANOL, DIMETHYL CAPRAMIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, GLYCERYL LAURATE, AROMA (FLAVOR), SODIUM CARBOXYMETHYL BETAGLUCAN, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE