Apă pentru bronzare ultra rapidă cu stimulator de melanină. Favorizează bronzarea rapidă și uniformă, împrospătează și hidratează, atenuează senzația de căldură și este un duș practic 
împotriva depunerilor de sare. Pulverizată pe păr, contrastează efectul uscat al vântului, al sării și clorului. Lasă pielea de pe față și corp proaspătă și hidratată, părul moale și asigură o bronzare rapidă și de durată. Locul 1 în materie de practicitate și confort.

Nu conține factor de protecție solară
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Fabricată în Italia

12M 400 ml / 13.5 fl oz

Formula sa conține un stimulator de activare a melaninei care se distribuie uniform pe fiecare strat al epidermei pentru un bronz auriu și natural.
Activatorii Hidratanți de origine naturală oferă confort și hidratare pielii.

Nu conține factor de protecție solară
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Ca apă bronzantă și răcoritoare pulverizeaz-o pe tot corpul. Este adaptată tipurilor de piele care se bronzează ușor și fără arsuri, cu fototipuri înalte.
Ca duș împotriva depunerilor de sare pulverizează la nevoie pentru a elimina sarea și clorul de pe piele. Sau în lipsa apei.
 Pe păr pentru a-l face mătăsos și pentru a contrasta efectul uscat al vântului, al sării și clorului.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FRUCTOSE, METHYL GLUCETH-20, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPANEDIOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CITRATE, ACETYL TYROSINE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, CITRIC ACID