Apă bronzantă fără protecție solară. Revigorantă și hidratantă, elimină sarea după băile în mare și combate uscarea cauzată de soare, vânt și clor. Stimulator exclusiv al melaninei pentru o bronzare rapidă care durează în timp. Adecvată și pentru a face părul mătăsos.

Nu conține factor de protecție
Nu conține DHA (autobronzant)
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

12M 400 ml / 13.5 fl oz

Formula sa conține un stimulator de activare a melaninei care se distribuie uniform pe fiecare strat al epidermei pentru un bronz auriu și natural. Activatorii Hidratanți de origine naturală oferă confort și hidratare pielii.

Ca apă bronzantă și răcoritoare, pulverizeaz-o pe tot corpul. Este adaptată tipurilor de piele care se bronzează ușor și fără arsuri, cu fototipuri înalte. Ca duș împotriva depunerilor de sare, pulverizează la nevoie pentru a elimina sarea și clorul de pe piele. Sau în lipsa apei. Pe păr pentru a-l face mătăsos și pentru a combate efectul uscat al vântului, al sării și clorului.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FRUCTOSE, METHYL GLUCETH-20, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPANEDIOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CITRATE, ACETYL TYROSINE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, CITRIC ACID