Spray solar invizibil, hidratant și cu uscare imediată. Formula conține Melastim Tech care stimulează producția de melanină, pentru o bronzare rapidă și de durată. Asigură protecția completă împotriva razelor UVB, UVA, UVA lungi și infraroșii. Formule cu o concentrație de filtre redusă cu 2/3 comparativ cu o cremă solară tradițională cu spf similar pentru o responsabilitate crescută față de conservarea biologică a mărilor noastre. Adecvat, de asemenea, și pentru protecția scalpului și a părului, chiar și vopsit.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

12M 200 ml / 6.75 fl oz

Amestecul de filtre UVB, UVA și UVA lungi perfect echilibrate și un ingredient activ de ultimă generație care contracarează acțiunea dăunătoare a razelor infraroșii asigură o protecție eficientă și completă a pielii. Exclusivul stimulator de melanină Melastim Tech se distribuie uniform pe fiecare strat al epidermei, accelerează bronzarea și o face să dureze în timp.

Pulverizați generos pe tot corpul de la o distanță de circa 10 cm înainte de expunerea la soare și lăsați să se usuce pentru formarea unei pelicule protective fără a distribui produsul cu mâinile. Distribuire continuă la 360°.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

ALCOHOL DENAT., SORBETH-2/OLEATE/DIMER DILINOLEATE CROSSPOLYMER, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIHYDROXY METHYLCHROMONYL PALMITATE, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, LIMONENE, TOCOPHERYL ACETATE