Lasting Color Gel

Lacul de unghii care îți oferă efect ultra lucios și acoperirea gelului fără lampă UV: este mult mai practic de aplicat și...de șters! Culoare ultra pigmentată încă de la prima aplicare, se întinde în mod uniform și se usucă în timp record. Textura oferă volum cu efect 3D pentru unghii cu suprafață lucioasă și cu acoperire perfectă. Finishul este super strălucitor. Rezultatul? Unghii impecabile, efect de gel. Nu vei mai putea fără el!
Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire rotunjite, asigură o aplicare optimă.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

5 ml - Net Wt 0.17 oz

Gel Top Coat

Lac de unghii top coat transparent care accentuează efectul de volum şi finish-ul lucios al lacurilor de unghii Lasting Color Gel, mărindu-le rezistența. Rezultatul este un efect 3D extraordinar. Aplicatorul maxi plat cu 440 de peri rotunjite garantează prelevarea și aplicarea unei cantități optime de produs.

Nu conține: toluen, formaldehidă, DBP (dibutil ftalat) şi camfor.
Hipoalergenic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

5 ml - Net Wt 0.17 oz

Mini portfard practic pe care să-l iei mereu cu tine. Dimensiune în cm: l 15 x î 10.

Lasting Color Gel

Lacul de unghii Lasting Color Gel are o formulă inovatoare bogată în rășini care creează o peliculă super strălucitoare și o uscare rapidă. Textura, caracterizată de o vâscozitate ridicată pentru un efect plumping, este bogată în plasticizanți care creează o peliculă rezistentă.

Gel Top Coat

Formula este compusă din Polimeri Acrilici pentru o luminozitate totală şi Agenția Plastifianți care creează un film flexibil și rezistent. Filtrul UV are efect anti-îngălbenire.

Lasting Color Gel

Înainte de a aplica lacul de unghii, folosește întotdeauna baza specială Pupa pentru a proteja unghi și a crește durata lacului. Aplică culoarea Lasting Color Gel în 2 straturi lăsând să se usuce complet între un strat și celălalt. Pentru a scoate în evidență volumul și finishul lucios, aplică Gel Top Coat. Recomandare: pentru sporirea durabilității lacului de unghii, întinde culoarea și pe vârful unghiei.

Gel Top Coat

Aplicați peste Lasting Color Gel perfect uscat pentru a crește efectul de volum, finish-ul lucios şi rezistenţa.
Singur, peste o bază Pupa, pentru a obţine o transparență cu efect 3D.