Vamp! 100 – Extra Black
Rimel pentru volum revoluţionar ca prezentare și formulă.
Genel tale vor fi dese, pline, în super formă, la fel de spectaculoase ca genele false, dar fără disconfortul de a le pune. 
Textura este cremoasă, cu mare putere de restructurare şi periuță curbată cu fibre moi și groase, studiate de Pupa, reține o cantitate maximă de produs și permite aplicarea generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

6M | Net Wt 0.32 oz - 9 ml

Lip Care Oil
Ulei natural care hidratează și hrănește instantaneu buzele. Ambalajul practic roll-on eliberează o peliculă ușoară și subțire, cu finish transparent și luminos. Un adevărat tratament de frumusețe pentru buze ultra moi.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

18M | 0.32 fl oz – 9,5 ml

Mini kosmetická taštička z umělé kůže matlasé.

Vamp!
Amestecul de ceruri naturale - ceară de albine organică și ceară de Carnauba - asigură volumul extrem imediat. Crospolimerul inovator „Lash Sculptor” evidențiază curbarea genelor pentru un efect de tip „push up”. Rășina filmogenă specială menține genele perfect ridicate și curbate pentru o rezistență impecabilă.Procentul ridicat de micro pigmenții foarte negri asigură o eliberare intensă și instantanee a culorii încă de la prima aplicare. Untul de karitè organic cu proprietăți nutritive învăluie genele fără a le îngreuna, menținându-le elastice și flexibile.

Lip Care Oil
Formula este bogată în substanțe emoliente și ulei de semințe de Rosa Mosqueta care învăluie buzele, conferindu-le catifelare și hidratare și lăsându-le radiante în mod natural.

Vamp!
Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește vârful aplicatorului pentru a ajunge și la genele cele mai scurte. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Lip Care Oil
Aplică tratamentul din centrul buzelor înspre colțuri urmând forma naturală a gurii tale, mai întâi pe buza superioara, apoi pe cea inferioară. Datorită ambalajului practic roll-on, produsul se întinde ușor pe buze.