Vamp! All in One 101 – Extra Black
Lasă-te cucerită de rezultatul multidimensional oferit de Vamp! All in One, pentru gene care devin imediat surprinzător de voluminoase, alungite și curbate. Un rimel cu tratament fortifiant, care în timp stimulează creșterea naturală a genelor și le întărește, făcându-le să devină mai dese și mai bogate, pentru o privire irezistibilă.

90% au remarcat gene mai voluminoase *
90% au remarcat gene mai lungi *
86% au remarcat gene mai dese *
83% au remarcat gene mai rezistente *

* Test de autoevaluare. Număr de participante care au sesizat efectul. 30 de persoane. 30 de zile de aplicare.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic 
Potrivit pentru ochii sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

6M | Net Wt 0.30 oz - 9 ml

Lip Care Oil
Ulei natural care hidratează și hrănește instantaneu buzele. Ambalajul practic roll-on eliberează o peliculă ușoară și subțire, cu finish transparent și luminos. Un adevărat tratament de frumusețe pentru buze ultra moi.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

18M | 0.32 fl oz – 9,5 ml

Mini kosmetická taštička z umělé kůže matlasé.

Vamp! All in One
Cerurile cu putere mare de structurare învăluie și intensifică genele, făcându-le să devină mai dese, aplicare după aplicare, pentru un volum spectaculos. Sinergia dintre agenții de gelificare naturali și aplicator permite obținerea unor gene perfect curbate. Amestecul de ceruri speciale și agenți filmogeni asigură un efect de alungire incredibil. Tratamentul fortifiant stimulează creșterea genelor, le regenerează din interior, făcându-le să devină din ce în ce mai dese, mai bogate și mai pline, sporindu-le volumul și curbarea naturală. Ceara de Cassie, cu acțiune emolientă și protectoare, face ca genele să devină mai elastice.

Lip Care Oil
Formula este bogată în substanțe emoliente și ulei de semințe de Rosa Mosqueta care învăluie buzele, conferindu-le catifelare și hidratare și lăsându-le radiante în mod natural.

Vamp! All in One
Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește vârful aplicatorului pentru a ajunge și la genele cele mai scurte. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Lip Care Oil
Aplică tratamentul din centrul buzelor înspre colțuri urmând forma naturală a gurii tale, mai întâi pe buza superioara, apoi pe cea inferioară. Datorită ambalajului practic roll-on, produsul se întinde ușor pe buze.