Vamp! Mascara Extreme

Rimelul pentru volum revoluționar ca prezentare și formulă, amplificat pentru un efect extrem imediat. Genele tale extraordinar de voluminoase și de intense chiar de la prima aplicare. Textura foarte pigmentată, fluidă şi perfect aderentă are un efect de "gene ușoare". Peria curbată cu dublă secțiune, studiată de Pupa, prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

I'm Matt

Noua expresie a opacului absolut! I’m Matt îmbracă buzele cu o culoare plină și profundă. Fin și extrem de senzorial, alunecă pe buze fără a le îngreuna și fără a le usca, cu un confort neașteptat care rezistă în timp.

Testat dermatologic
Fără Parabeni
Made in Italy
Nu scoateți prea mult mina în timpul aplicării

Plic în formă de semilună, cu un design simplu și minimal.

Vamp! Mascara Extreme

Asocierea Cerurilor cu mare putere structurantă şi Faza Apoasă Gelifiată de Agenți Specifici îmbracă ți intensifică genele, făcându-le mai groase chiar de la prima aplicare. Concentraţia mare de Pigmenţi învăluie genele într-un negru bogat. Polimerii de ultimă generaţie conferă flexibilitate şi aderență pentru un rezultat fără cusur şi confortabil. Fără cocoloașe.

I'm Matt

O formulă de nouă generație cu performanțe extraordinare. Concentrația mare de pigmenți și lacuri asigură o aplicare precisă și imediată. Cerurile speciale oferă flexibilitate și lejeritate texturii, care alunecă cu extremă facilitate pe buze, definindu-le perfect. Textura, bogată și cremoasă, este îmbogățită cu Unt de Mango sălbatic cu proprietăți emoliente și hidratante.

Vamp! Mascara Extreme

Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului aplicând perpendicular pe gene pentru a le capta chiar şi pe cele mai scurte.

I'm Matt

Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc. Pentru un rezultat de înaltă definiție delimitați înainte buzele cu creionul True Lips sau Made To Last Definition Lips de culoare corespunzătoare.

Nu scoateți prea mult mina în timpul aplicării.