Unghii șocante ce ies în evidență datorită texturii inovatoare cu concentraţie foarte mare de pigmenţi puri şi fluorescenți.
Culoarea este intensă, super vibrantă, cu efect de neon și un finish luminos-strălucitor. O colecţie de lacuri de unghii pentru cele ce adoră să se joace cu look-uri îndrăznețe!
Aplicatorul “fan brush” - cu formă plată tip evantai cu 300 fire rotunjite - garantează o aplicare ușoară și acoperire uniformă și controlată a culorii. 

Testat dermatologic.
Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Fără parabeni.
Made in Italy.

Lacul de unghii Lasting Color Shock are o formulă inovatoare cu o concentrație mare de pigmenţi puri şi fluorescenți, pentru o culoare bogată, intensă și vibrantă.
Agenții de Îngroșare și Agenții Gelifianți fac culoarea perfect omogenă, în timp ce amestecul de Polimeri de ultimă generaţie conferă un finish super strălucitor. 
Rășinile speciale şi Agenții Filmogeni conferă lacului de unghii aderență și rezistență.
În cele din urmă, Agenții Adezivi și Plasticizanți creează o peliculă fină cu uscare rapidă şi acţionează ca o barieră, protejând unghiile de pigmenții foarte rezistenți.

Testat dermatologic.
Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Fără parabeni.
Made in Italy.

Înainte de a aplica lacul de unghii, folosește întotdeauna o bază specială de la Pupa pentru a proteja unghiile și a crește rezistența lacului. 
Aplică Lasting Color Shock în 2 straturi, lăsând să se usuce complet între un strat și celălalt. 
Pentru a spori durabilitatea lacului de unghii, aplică lacul colorat și pe vârful unghiei.