LASTING COLOR EXTREME

Culoare și strălucire de lungă durată pentru o manichiură profesională - durată medie 9 zile* *Test de utilizare pe 22 femei

Details

Disponibil în 35 variante

Variations

Add to cart options

Promotions

Ofertă specială
L 29,00
 

Lasting Color Extreme este un lac de unghii cu o culoare densă și intensă dezvoltat împreună cu Extreme Primer și Extreme Top Coat: un sistem inovativ în 3 pași simpli step 1. Primer 2. Culoare 3. Top Coat care asigură un finish ultra strălucitor în timp și durabilitate extremă (durabilitate medie 9 zile*).

Combinația dintre culoare și top coat determină un proces unic care începe și se alimentează cu lumina naturală: pe unghie se creează o peliculă rezistentă care imită tehnologia uv/led a ojei semipermanente garantând  durabilitate extremă și un finish strălucitor în timp fără a deteriora unghiile.

Aplicatorul “fan brush” - cu format plat tip evantai cu 300 fire și finisaj rotunjit - garantează o aplicare ușoară și acoperire uniformă și controlată a culorii.

*Test de utilizare pe 22 femei

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Made in Italy

Oligomerii “împrumutați” din tehnologia semipermanentă, acționează pentru o perioadă de lungă durată. Amestecul de Polimeri de ultimă generație garantează strălucire extremă și înalta concentrație de Pigmenți oferă o culoare densă și omogenă.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Made in Italy

Aplică sistemul pe mâini și unghii perfect curate.

1° step: aplicați un strat de Extreme Primer pentru prelungirea durabilității Lasting Color Extreme.

2° step: aplicați 2 straturi de Lasting Color Extreme, lăsând să se usuce perfect între un strat și celălalt.

3° step: aplicați Extreme Top Coat pe Lasting Color Extreme perfect uscat pe toată unghia și pe vârf pentru a etanșa culoarea, pentru a spori strălucirea și durabilitatea.

Uscare rapidă: nu necesită lampă UV/LED.
Se șterge cu dizolvantele Pupa, fără împachetare și fără pilirea suprafeței unghiei.