Images

I'm Unique Nail Polish
Tap to zoom
-40% SALE

I'm Unique Nail Polish

Lac de unghii efect opac.
5 ml / 0.17 fl oz    |    Ref. 230129A002
 

Lacul de unghii I’m Unique îmbracă unghiile cu o culoare vie și foarte mată. Textura se întinde în mod uniform și se usucă în timp record.

Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire tăiate pe rotund, asigură o preluare și o aplicare optimă.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Fără parabeni
Made in Italy

36M 5 ml / 0.17 fl oz

Lacul de unghii I’m Unique are o formulă bogată în rășini și plasticizante care creează o peliculă super strălucitoare și rezistentă, cu uscare rapidă. Textura este caracterizată de o vâscozitate mare pentru un efect de acoperire perfectă și pentru o suprafață plină și netedă.

Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor
Fără Parabeni
Made in Italy

Înainte de a aplica lacul de unghii colorat, folosește întotdeauna o bază specială Pupa pentru a proteja unghia și pentru a spori rezistența lacului de unghii. Aplică apoi culoarea I’m Unique în 2 straturi, lăsând să se usuce complet între o aplicare și cealaltă. Recomandare: pentru a spori rezistența lacului de unghii, întinde culoarea și pe vârful unghiei.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, STEARALKONIUM HECTORITE, TRISILOXANE, DIACETONE ALCOHOL, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, OXIDIZED POLYETHYLENE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ALUMINUM HYDROXIDE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6 LAKE, RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)