Images

True Eyebrow Pencil Total Fill Eyebrow Pencil-Long Lasting - Waterproof

True Eyebrow Pencil Total Fill Eyebrow Pencil-Long Lasting - Waterproof

Creion pentru Sprâncene cu Efect de Acoperire - Lungă Durată - Waterproof

Details

https://www.pupamilano.ro/make-up/ochi/sprancene/true-eyebrow-pencil-total-fill-eyebrow-pencil-long-lasting---waterproof/240208A002.html Disponibil în 4 variante

Variations

Add to cart options

Promotions

Ofertă specială
cadou la cumpărături în valoare de 139 L Detalii
cadou Poșeta Spring Big
cadou la cumpărături în valoare de 239 L Detalii
cadou Poșeta Spring Small
Detalii
livrare gratuită
L 41,00
 

Creion din lemn cu pieptene. Formulă bogată și pigmentată. Se unește cu sprâncenele și eliberează o culoare plină încă de la prima aplicare pentru un efect plin cu finish natural.

Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără parabeni

 

Formula sa nou conține un amestec inteligent de ceruri și uleiuri care asigură un rezultat impecabil. Îmbogățită cu Vitamina E cu proprietăți antioxidante.

Aplicați creionul cu mișcări ușoare urmând forma firului de păr și acoperiți zonele goale. Folosiți apoi aplicatorul pentru a modela sprâncenele și pentru un aspect mai natural. 

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

HYDROGENATED VEGETABLE OIL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERESIN, HYDROGENATED COTTONSEED OIL, TALC, SILICA, SORBITAN STEARATE, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, ASCORBYL PALMITATE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, FERRIC FERROCYANIDE), CI 77007 (ULTRAMARINES)