Images

Wooden Pencil with mini comb
Tap to zoom
 

Creion din lemn cu pieptene. Se unește cu sprâncenele și eliberează o culoare plină încă de la prima aplicare, pentru un rezultat definit și îngrijit. Mina rigidă permite obținerea unei linii precise fără imperfecțiuni.

Pieptenele este conceput pentru a modela și perfecționa forma.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

24 M 1.1 g / Net Wt 0.038 oz

Materiile prime utilizate garantează rezistența maximă. 
Bogată în ceară microcristalină, formula permite fixarea produsului pe părul sprâncenelor, pigmentarea și modelarea acestuia pentru un rezultat definit. Îmbogățită cu Caprilil Glicol cu proprietăți hidratante și emoliente, are o bună acțiune antibacteriană.

Aplică creionul cu mișcări ușoare urmând forma firului de păr și acoperă zonele goale. Folosește apoi aplicatorul pentru a modela sprâncenele și pentru un aspect mai natural.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYGLYCERYL 2-OLEATE, CAPRYLYL GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN):

CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN)

Recenzii reale trimise de utilizatorii aplicației noastre pentru Mobil (disponibilă momentan doar în Italia)