Images

Eyebrow Definition Cream
Tap to zoom

Eyebrow Definition Cream

Cremă pentru sprâncene, precizie absolută, rezistență extremă. Waterproof.
2.7 ml / 0.09 fl oz    |    Ref. 040133001
 

Crema pentru sprâncene de la Pupa “EYEBROW DEFINITION CREAM” este ideală pentru a desena și sculpta sprâncenele, pentru a obține un rezultat perfect şi un aspect natural. Culoarea sa este plină. Textura sa este extrem de fluidă şi ultra pigmentată, aderă perfect şi nu se adună. Rezistența este extremă, chiar şi în contact cu apa. Pensula practică facilitează aplicarea.

Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fabricat în Italia

6M 2.7 ml / 0.09 fl oz

Formula sa este îmbogățită cu pigmenţi speciali care colorează instantaneu.

Amestecul de Ceruri face textura fondantă și cremoasă, garantând maximum de confort în aplicare, fiind extrem de ușoară pe piele și rezistentă chiar şi în contact cu apa.

Hipoalergenic
Testat dermatologic

Luați o cantitate mică de produs folosind pensula din dotare. Îndepărtați produsul în exces înainte de aplicare. Porniți din interiorul sprâncenele și continuați spre exterior, cu mişcări scurte. Urmați linia naturală a sprâncenelor.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SYNTHETIC WAX, PROPYLENE CARBONATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE

(+/-) MAY CONTAIN:

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)

Recenzii reale trimise de utilizatorii aplicației noastre pentru Mobil (disponibilă momentan doar în Italia)