Formula gel bogată în perle fine împodobește genele cu sclipiri aurii strălucitoare. Aplicat peste rimelul obișnuit, doar pe vârfurile genelor, oferă o sclipire delicată pe întreaga lungime, un look atrăgător extrem de luminos. Pensula specială cilindrică cu fibre rigide permite aplicarea optimă fără a modifica efectul rimelului.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fără parabeni

Made in Italy

6M 5 ml / 0.17 fl oz

Formula de gel, lejeră, semitransparentă este ușor de aplicat și se usucă rapid, garantând genelor maxim confort. Îmbogățită cu perle aurii fine pentru atingeri prețioase de aur și cu o rășină specială care asigură o peliculă lucioasă și flexibilă de lungă durată.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fără parabeni

Made in Italy

Se aplică peste rimelul obișnuit. Doar pe vârfurile genelor pentru o sclipire delicată de lumină. Pe întreaga lungime, începând de la baza genelor pieptănându-le urmând lungimea naturală cu mișcări verticale de la rădăcină spre vârf, pentru un look extrem de luminos. Pentru un look cu și mai mare impact, aplicați pe genele inferioare și repetați aplicarea pe cele superioare extrerne și interne.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, SILICA, CARBOMER, PVP, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN:

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)