Mascara waterproof cu formula sa inovatoare face genele perfect definite și pline de volum, pentru o privire intensă și seducătoare. Prezența cerurilor emoliente Naturale și Sintetice garantează lunga durată și efectul waterproof, fără a sacrifica senzația de confort.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Tehnologie unică ce combină efectul waterproof cu un confort absolut, garantat de un amestec perfect de Ceruri Naturale și Sintetice, care garantează o consistență cremoasă și bogată, cu mare putere de restructurare.
Filmogenii și copolimerii speciali fixează culoarea pe gene, conferind un efect extraordinar de volum.

Porniți de la baza genelor și pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri.
Aplicați o singură dată pentru a obține un efect mai natural... treceți apoi de la un ochi la celălalt, repetând aplicarea, pentru a obține un efect mai dramatic.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

ISODODECANE, SYNTHETIC BEESWAX, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, DEXTRIN PALMITATE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, JASMINUM GRANDIFLORUM (JASMINE) FLOWER WAX, BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER ETHYLCARBAMATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLYL METHICONE, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77499 (IRON OXIDES)