Images

Vamp! Ready-to-Shadow Eyeshadow
SALE -23%

Vamp! Ready-to-Shadow Eyeshadow

Maxi Creion Fard pentru Pleoape - Aplicare Rapidă - Estompare Imediată
 

Un fard pentru pleoape revoluționar: o pulbere compactă sub formă de creion!
Textură catifelată ce oferă senzația unei pulberi: deosebit de ușoară, fină și impalpabilă.
Foarte ușor de utilizat și perfect pentru a obține în doar câteva mișcări un machiaj al ochilor estompat încă din momentul aplicării, fără a mai utiliza vreo pensulă.
Finisare: de la satinată până la perlată
Pentru a păstra în timp precizia și senzația pe care le oferă produsul, îți recomandăm ascuțirea acestuia la nevoie, folosind o ascuțitoare pentru creioane cosmetice, cu lamă bine ascuțită și potrivită pentru creioanele farduri cu diametru jumbo. Îți recomandăm să folosești Double Pencil Sharpener, ascuțitoarea dublă din gama Pupa.

Hipoalergenic
Testat Oftalmologic
Fără parabeni
Fabricat în Germania

 

Inovatoarea tehnologie de producție permite compactarea pulberii într-un creion din lemn, fără a se mai utiliza ceruri pe post de lianți.
Pulberile speciale sferice oferă texturii o senzație extremă și lejeră. 
Agenții de catifelare asigură aderență și un conform maxim, pe termen lung.

Hipoalergenic
Testat Oftalmologic
Fără parabeni
Fabricat în Germania

 

Perfecțiunea unui fard pentru pleoape și comoditatea unui creion! 
Nu mai necesită estomparea cu niciun fel de aplicator. Este ideal și pentru a sublinia privirea, aplicat de-a lungul pleoapei inferioare.
Pentru a păstra în timp precizia și senzația pe care le oferă produsul, îți recomandăm ascuțirea acestuia la nevoie, folosind o ascuțitoare pentru creioane cosmetice, cu lamă bine ascuțită și potrivită pentru creioanele farduri cu diametru jumbo. Îți recomandăm să folosești Double Pencil Sharpener, ascuțitoarea dublă din gama Pupa