Culoare intensă și finish satinat pentru o privire sofisticată și profundă. Textura compactă și mătăsoasă se întinde pe pleoapă în mod omogen și uniform. De ce o să-l iubești? Foarte ușor de estompat, scoate în evidență privirea cu reflexe satinate luminoase.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

6M 1.8 g / Net Wt 0.063 oz

Textura satinată conține un amestec de materii prime cu efect mătăsos, în timp ce pigmenții prezenți în formulă garantează un rezultat omogen și bogat pe pleoape.

Aplică fardul de ochi între pleoapa mobilă și cea fixă și pe coada ochiului pentru a crea umbre și a contura privirea. Folosește Eye Blending Brush sau Eye Shader Brush din gama Professional Brushes.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77861 (TIN OXIDE)

Contains Carmine as a color additive