Creion de ochi de lungă durată pentru utilizarea în interiorul ochiului, eliberând instant o culoare intensă, precum și pentru conturul exterior al ochilor, pentru ochi perfect definiți și puși în valoare.

Testat oftalmologic
Fără parabeni
Made in Italy

24M 1.2 g / Net Wt 0.042 oz

Formula este ușor de aplicat și de estompat, garantează o durată foarte lungă și efect no transfer, datorită agenților volatili, care ajută în fixarea liniei sale pentru un timp îndelungat.

Testat oftalmologic
Fără parabeni
Made in Italy

Plecând de la colțul intern al pleoapei superioare, urmați linia naturală a genelor. Repetați operațiunea pentru pleoapa inferioară.
Pentru a da o mai mare profunzime privirii, aplicați pe interiorul pleoapei.
Pentru un efect de catifea, estompați linia înainte de a adăuga fardul.
Pentru îndepărtare, la sfârșitul zilei, folosiți un demachiant bifazic.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

ISODODECANE, SYNTHETIC WAX, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, HYDROXYSTEARIC ACID, C30-45 ALKYLDIMETHYLSILYL POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, POLYBUTENE, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, STEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PALMITIC ACID, ISOCETYL STEARATE, CI 77019 MICA , CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)