O pulbere compactă, imperceptibilă, care fixează perfect machiajul cu finish semimat. Poate fi utilizată și pentru retuș, pentru a elimina aspectul lucios al pielii, fără a încărca. Nuanța universală se adaptează tuturor tipurilor de ten și nu afectează culoarea make-up-ului. De ce o să-l iubești? Textura perfecționează și matifiază fără a usca și lăsa urme, pentru un machiaj al feței cu rezistență dovedită la emoții.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

12M 5.6 g / Net Wt 0.197 oz

Formula conține Siliciu, o pudră minerală cu o acțiune puternică de absorbție a sebumului, care elimină excesul de grăsime al tenului. Pigmenții speciali fac ca textura să fie foarte ușoară, să se adapteze tuturor tipurilor de ten și nu afectează culoarea make-up-ului.

Pudra are o triplă utilizare: simplă pe pielea curată și hidratată, pentru un efect de piele nudă. Peste machiaj, pentru a prelungi rezistența acestuia pe parcursul zilei. Ca retuș pe parcursul zilei, pe zonele care tind să devină lucioase (frunte, nas, bărbie). Cutia conține o oglindă practică și un aplicator ultra soft. La produsul cu ajutorul aplicatorului și întinde-l pe toată fața, pornind dinspre centrul frunții, al nasului și al bărbiei și estompând spre exterior. Estompează apoi dinspre bărbie spre baza gâtului.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, ZINC STEARATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, SILICA, METHYL TRIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, DEHYDROACETIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CI 77019 MICA, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)