Iluminează și pune în evidență zonele în relief ale feței, creând extraordinare puncte de lumină, pentru un nou aspect tridimensional. Textura ușoară și mătăsoasă se contopește ușor cu pielea, înfrumusețând-o cu micro perle aurii. De ce o să-l iubești? Lumina sa te va cuceri: poartă-l și vei fi sub reflectoare! 

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

12M 6 g / Net Wt 0.211 oz

Textura ușoară și mătăsoasă este îmbogățită cu un amestec de perle și pigmenți care oferă feței o culoare foarte luminoasă.

Aplică iluminatorul pe zonele de relief ale feței - pe pomeți, pe podul nasului, deasupra și dedesubtul arcadei sprâncenelor și deasupra arcului lui Cupidon. Se poate utiliza singur, sau peste machiajul feței. Pentru o luminozitate ușoară, se estompează cu Round Blusher Brush din gama Professional Brushes, pentru un efect intens și pur folosește Eye Blending Brush.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, SILICA, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES)

Recenzii reale trimise de utilizatorii aplicației noastre pentru Mobil (disponibilă momentan doar în Italia)