Un ruj care combină un make-up extraordinar cu un tratament eficient pentru îmbunătățirea volumului buzelor. Rezultat imediat: culoare vie, buzele sunt mai definite și mai luminoase. După 7 zile: buzele sunt vizibil mai voluminoase și hidratate.* Textura cremoasă și confortabilă garantează o culoare uniformă şi o luminozitate spectaculoasă.

Hipoalergenic
Testat dermatologic
Fără Parabeni

Made in Italy

REZULTAT TRATAMENT:
Rezultatele arată o creștere a volumului buzelor cu până la 5%* în 10 minute de la prima aplicare și cu 12%* după 7 zile de utilizare.
(Măsurători instrumentale efectuate pe 28 de femei care au aplicat Volume Pupa de două ori pe zi).

Formula sa conține Volufiline, un ingredient activ, care este un extract asiatic de Gardenie ce ajută volumul țesuturilor și atenuează liniile subțiri. Acidul hialuronic menține nivelul optim de umiditate, buzele sunt mai pline cu efect “plumping”.

Testat dermatologic
Fără Parabeni

Made in Italy

Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc. Pentru un rezultat de înaltă definiție delimitați înainte buzele cu creionul True Lips sau Made To Last Definition Lips de culoare corespunzătoare. Pentru un efect de tratament, aplicați rujul cel puțin de două ori pe zi, timp de 7 zile consecutive.

Văzute recent

  • LIGHT UP THE NIGHT Glitter Nail Polish

    Ojă Glitter.

  • Toe Separator

    Ajută la aplicarea lacului pe unghiile de la picioare.
  • DOUBLE SIDED ABRASIVE NAIL FILE

    Pilă profesională: 2 laturi, 2 funcţii complementare.