Kit Vamp! Forever & Eyebrow Fixing Gel - PUPA Milano
Kit Vamp! Forever & Eyebrow Fixing Gel
Lei 119,00

Kit Vamp! Forever & Eyebrow Fixing Gel

Rimelul emblematic de la Pupa, în versiunea Forever. Volum Fără Limite. Rezistență Imbatabilă. Gene perfecte, întotdeauna. Gel fixativ transparent pentru sprâncene.

040520A001

Lei 119,00
 
1

Vamp! Forever 111 – Forever Black
Rimelul emblematic Vamp! În extraordinara versiune Forever, pentru un volum exagerat, fără limite și o rezistență nemaiîntâlnită, fără imperfecțiuni. Gene perfecte, întotdeauna!
Peria cu formă sinuoasă, cu fire moi și groase, preia o cantitate maximă de produs pentru un volum foarte generos, modulabil și uniform.

Testat clinic și oftalmologic.
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact
Fără parabeni
Fabricat în Italia

6M | 30 fl oz - 9 ml

Eyebrow Fixing Gel 

Produsul ideal pentru sprâncene așezate și fixate întreaga zi. Textura transparentă, proaspătă și lejeră, se așează perfect pe sprâncene și le fixează fără a fi lipicioasă. Periuța comodă și practică le piaptănă perfect, modelându-le.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni


6M | 4 ml - 0.13 fl oz

Geantă la îndemână cu fermoar dublu, convenabilă și practică pentru a o purta cu dvs. în orice moment

Vamp! Forever
Amestecul exclusiv de ceruri și agenți de texturare asigură un volum modulabil, de la intens la fără limite.   
Agenții volatili garantează un efect îndelungat și o rezistență ridicată la apă, transpirație, temperaturi ridicate și umiditate.
Agenții filmogeni fixează produsul pe gene pentru un efect nemodificat și fără imperfecțiuni care durează în timp*.
Procentul ridicat de micro pigmenții foarte negri garantează o eliberare intensă și instantanee a culorii încă de la prima aplicare.
Textura bogată și cremoasă, îmbogățită cu Ulei de Migdale Dulci cu proprietăți hidratante, învăluie genele fără a le îngreuna, menținându-le elastice și flexibile.

*Test clinic efectuat pe 30 de voluntare..

Eyebrow Fixing Gel 

Agenții speciali filmogeni asigură durabilitate întreaga zi, în timp ce prezența apei face ca textura să fie proaspătă în aplicare și oferă o lejeritate incredibilă în timp.

Vamp! Forever
Formula specială cu efect de gel, caracterizată de un amestec special de ingrediente volatile și ceruri, face textura deosebit de alunecoasă în aplicare și scoate în evidență puritatea pigmenților pentru o eliberare imediată și uniformă.
Agenții volatili de nouă generație garantează durabilitate extremă și rezistența perfectă la apă și transpirație.
Îmbogățit cu Acid Hialuronic.

Eyebrow Fixing Gel 

Începând din colțul intern către exterior, aplicați gelul pieptănând și modelând sprâncene până la obținerea aspectului dorit.

[Ljava.lang.String;@6fc948f5