Images

Sport Addicted Refreshing And Toning Cryo-Gel Fast Recovery After Sport
Tap to zoom

Sport Addicted Refreshing And Toning Cryo-Gel Fast Recovery After Sport

Crio-Gel Revigorant Tonifiant favorizează recuperarea rapidă după sport.
150 ml / 5.07 fl oz    |    Ref. 2B2E03A001
 

Crio-Gelul Revigorant Tonifiant care, îmbogățit cu uleiuri esențiale de Mentă și Eucalipt, favorizează o recuperare rapidă din senzația de oboseală după activitatea sportivă. Pachetul cu pungă moale și închizătoare colorată este practic și îți permite să-l iei cu tine mereu.

12M 150 ml / 5.07 fl oz

Crio-Gel cu acțiune revigorantă și tonifiantă. Datorită Extractelor de Mentă și Eucalipt introduse în formulă, favorizează o recuperare rapidă după sport.

Masați produsul pe corp, în special pe zonele mai supuse efortului fizic. O senzație ușoară de prospețime este simptomul acțiunii produsului.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), ETHYLHEXYL STEARATE, MENTHOL, MENTHYL LACTATE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, DIMETHICONE, PARFUM (FRAGRANCE), CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYACRYLAMIDE, POLYSORBATE 80, C13 -14 ISOPARAFFIN, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, ESCIN, LAURETH-7