Regenerează-ți și netezește-ți buzele, datorită micro-granulelor de zahăr, care exfoliază și redau surâsului strălucirea și senzualitatea sa naturală.
Aplică scrubul în orice moment al zilei și, pentru un peeling perfect, masează-ți buzele între ele, pentru a topi granulele de zahăr.
Fără clătire.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

 

24M 5 ml / 0.16 fl oz

Textura, cremoasă și emolientă, îmbogățită cu particule de zahăr, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante, reface suprafața buzelor, fără a le lăsa unsuroase.

Aplică pe buze o cantitate generoasă de produs, folosind degetul sau aplicatorul pentru buze. Pentru un peeling perfect, masează-ți buzele între ele, pentru a topi granulele de zahăr. Îndepărtează excesul de produs cu un șervețel. Nu necesită clătire.
 

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ERYTHRITOL, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHYL VANILLIN, BHT, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE)

Recenzii reale trimise de utilizatorii aplicației noastre pentru Mobil (disponibilă momentan doar în Italia)