Exclusivul gel infuzie de perle cu multiple reflexe perfect pentru a scoate în evidență fața și corpul cu prețioase puncte de lumină. Pielea se îmbracă în strălucitoare și fine foițe aurite și se aprinde cu o luminozitate senzuală. Textura fresh și lejeră se usucă rapid și nu este lipicioasă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni

Made in Italy

12M 25 ml / 0.85 fl oz

Formulă specială de gel îmbogățită cu perle fine multi-reflectorizante pentru un efect sclipitor. Textura ultra lejeră se usucă imediat lăsând pe piele o absolută senzație de lejeritate.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni

Made in Italy

Aplicați pe zonele strategice ale feței și corpului, cum ar fi: obraji, nas, conturul buzelor și bărbiei, brațe, gât și decolteu. Lăsați să se usuce înainte de a vă îmbrăca.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77861 (TIN OXIDE)