Vamp! Wa

Rimel pentru volum revoluţionar cu rezistență extremă. Rezistă la tot: apă, umiditate, temperaturi mari.*
Genel tale vor fi dese, pline, în super formă, la fel de spectaculoase ca genele false, dar fără disconfortul de a le pune. De ce să renunți la machiajul ochilor la plajă sau când faci sport?
Peria curbată prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă. Negru extrablack.

*Teste instrumentale şi în timpul utilizării realizate pe un grup de 20 de femei.  
Durata culorii și efectul machiajului au fost evaluate după imersie în apă şi expunere la temperaturi şi umiditate ridicate.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

terproof

9 ml - Net Wt 0.32 oz

Made to Last Liner

Conturul negru intens cu efect mat garantează rezistență infailibilă, fără riscul de neregularități. Rămâne flexibil și confortabil în timp, rezistând la apă și umiditate. Vârful din fetru slim face aplicarea ușoară și omogenă. Este perfect pentru a crea atât linii foarte subțiri, cât și groase și pentru obținerea unei cozi perfecte. 

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic Fără parabeni
Fabricat în Italia

3,2 ml - 0.108 fl oz

Poșetă plic cu detaliu metalic. Dimensiune în cm: l 22 x î 14,5

Vamp! Waterproof

Formula brevetată Pupa îmbină un Polimer Hidrofob extrem de rezistent la apă cu un Filmogen Plastic rezistent care învăluie genele una câte una. Un mix de Ceruri Naturale și Sintetice garantează o consistență cremoasă și bogată, cu mare putere de restructurare.

Peria curbată cu fire moi și groase prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă.

Made to Last Liner

Textura cremoasă și bogată creează o peliculă elastică și flexibilă cu aderență perfectă pe pleoape, urmând forma naturală a ochiului fără a exista riscul de efect cracking.

Vamp! Waterproof

Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Este recomandat să se aplice rimel în mod repetat, trecând de la un ochi la altul, până când obțineți volumul dorit. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului, aplicând perpendicular pe gene.

Odată ce textura este complet uscată, nu vă recomandăm să mai aplicați.
Pentru a curăța rimelul, folosiți Two-Phase Make-Up Remover de la Pupa.

Made to Last Liner

Trasează o linie de la baza genelor, pornind de la colțul interior al ochiului spre exterior, ținând vârful eyeliner-ului îndreptat spre canalul lacrimal. Creează un contur în armonie cu forma naturală a ochilor.