Vamp! Sexy Lahes 011 – Sexy Black

Oferă genelor un look extrem de senzual cu Vamp! Sexy Lashes, o armă irezistibilă de seducție pentru o privire periculos de sexy. Oferă volum, ridică și curbează: genele sunt evidențiate prin curbe vertiginoase și o formă nouă care sfidează gravitația. Maxi periuța din fibre cu formă sinusoidală garantează aplicarea generoasă, iar firele lungi de la bază permit exercitarea acțiunii mecanice de curbare.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Indicat pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact
Fără parabeni
Fabricat în Italia

0,8 g - Net Wt 0.03 oz

I’m Loveproof 010 - Fire Red

Culoarea super intensă cu efect mat, catifelat: I’M Loveproof este rujul indispensabil pentru buze cu rezistență dovedită la sărutări*! Textura sa fină și ultra-confortabilă se fixează în mod perfect, pentru o culoare care durează timp îndelungat.
Exclusivul aplicator conic permite o întindere precisă, pentru buze impecabile și definite.

*test clinic. 20 de persoane.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

2.7 ml - 0.09 fl oz

Geanta tip găleată, cu bretea reglabilă și detalii moderne contrastante. Dimensiunea: w 23 x h 16,2.

Vamp! Sexy Lahes

Amestecul de ceruri naturale - ceară de albine organică și ceară de Carnauba - asigură volumul extrem imediat. Crospolimerul inovator „Lash Sculptor” evidențiază curbarea genelor pentru un efect de tip „push up”. Rășina filmogenă specială menține genele perfect ridicate și curbate pentru o rezistență impecabilă.Procentul ridicat de micro pigmenții foarte negri asigură o eliberare intensă și instantanee a culorii încă de la prima aplicare. Untul de karitè organic cu proprietăți nutritive învăluie genele fără a le îngreuna, menținându-le elastice și flexibile.

I’m Loveproof 010 - Fire Red

Concentrația ridicată de Pigmenți Puri și Lacuri asigură o culoare pură și intensă, o acoperire înaltă și un rezultat mat care durează mult timp. Datorită unui amestec perfect de componente volatile și agenți filmogeni se creează o peliculă subțire pe buze, care pune în evidență culoarea și finish-ul mat al formulei.

Vamp! Sexy Lahes

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește baza aplicatorului pentru a ridica partea externă a genelor. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

I’m Loveproof 010 - Fire Red

Înainte de toate, hidratează-ți bine buzele. Întinde rujul cu aplicatorul exclusiv din burete: vârful său este perfect pentru conturarea buzei superioare și a colțurilor gurii, iar partea rotunjită este ideală pentru a urma forma buzei inferioare.