Vamp! 100 – extra Black

Rimel pentru volum revoluţionar ca prezentare și formulă.
Genel tale vor fi dese, pline, în super formă, la fel de spectaculoase ca genele false, dar fără disconfortul de a le pune. Este modulabil: puteţi crea efectul dorit aplicare după aplicare.
Textura este cremoasă, cu mare putere de restructurare şi periuță curbată cu fibre moi și groase, studiate de Pupa, reține o cantitate maximă de produs și permite aplicarea generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

9 ml - Net Wt 0.32 oz

Petalips 015 - Dahlia Petal

O textură neașteptată care îmbină confortul unui balsam cu finishul unui ruj mat. Ușor și imperceptibil, învăluie buzele cu delicatețea unei petale și oferă o culoare cu intensitate flexibilă.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Nu scoateți prea mult mina în timpul aplicării
Fabricat în Italia

3.5 g - Net Wt 0.123 oz

Geantă tip găleată, cu bretea reglabilă și închidere cu cordon. Dimensiune în cm: l 18 x î 17.

Vamp!

Formula sa Pupa combină un Mix de Ceruri cu un Polimer special. Amestecul de Ceruri, naturale vegetale sintetice, face textura bogată și cremoasă, cu mare putere de restructurare. Polimerul este un agent filmogen special care creşte rezistenţa rimelului, reduce cocoloașele și, în acelaşi timp, face genele moi și flexibile.

Petalips 015 - Dahlia Petal

Formula inovatoare conține particule fine și dense, combinate cu agenți de catifelare cu proprietăți emoliente și hidratante, creează o structură tridimensională care oferă buzele un confort absolut și o senzorialitate inedită. Îmbogățit cu pulberi minerale ultrafine cu efect opac, pentru un mat impalpabil.

Vamp!

Aplicare full color: pornește de la baza genelor, pieptănându-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri.  Se recomandă să se aplice rimelul de mai multe ori, trecând de la un ochi la altul, până când se obține volumul dorit. Pentru finisare, folosește vârful aplicatorului, aplicând perpendicular pe gene. Aplicare rimel french: combină-l cu rimelul Vamp! Extrablack și aplică-l numai pe vârful genelor.

Petalips 015 - Dahlia Petal

Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc.