Vamp! 100 - extra Black
Rimel pentru volum revoluţionar ca prezentare și formulă. Genel tale vor fi dese, pline, în super formă, la fel de spectaculoase ca genele false, dar fără disconfortul de a le pune. Este modulabil: puteţi crea efectul dorit aplicare după aplicare. Textura este cremoasă, cu mare putere de restructurare şi periuță curbată cu fibre moi și groase, studiate de Pupa, reține o cantitate maximă de produs și permite aplicarea generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

9 ml - Net Wt 0.32 oz

Miss Pupa Gloss 301 - Sweet Candy
Ruj pentrubuze extrem de strălucitoare de culoare semitransparentă cu scânteieri cristaline. Textura sa de jeleu, alunecoasă și senzorială, pune în valoare volumul buzelor și este extrem de confortabilă. Buzele tale? Strălucitoare!

Testat dermatologic
Fără parabeni
Produs în Italia

5 ml - Net Wt 0.017 oz

Geanta tip găleată, cu bretea reglabilă și detalii moderne contrastante. Dimensiunea: w 23 x h 16,2.

Vamp!

Formula sa Pupa combină un Mix de Ceruri cu un Polimer special. Amestecul de Ceruri, naturale vegetale sintetice, face textura bogată și cremoasă, cu mare putere de restructurare. Polimerul este un agent filmogen special care creşte rezistenţa rimelului, reduce cocoloașele și, în acelaşi timp, face genele moi și flexibile.

Miss Pupa Gloss 301 - Sweet Candy

Formula îmbină Extractul de Bumbac, cu proprietăți hidratante și nutritive, cu Extracte Naturale care scot în evidență volumul buzelor. Polimerii de străluciredau un efect umed nelipicios iar Amestecul de Ceruri o atingere cremoasă și confortabilă.

Vamp!

Aplicare full color: pornește de la baza genelor, pieptănându-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri.  Se recomandă să se aplice rimelul de mai multe ori, trecând de la un ochi la altul, până când se obține volumul dorit. Pentru finisare, folosește vârful aplicatorului, aplicând perpendicular pe gene. Aplicare rimel french: combină-l cu rimelul Vamp! Extrablack și aplică-l numai pe vârful genelor.

Miss Pupa Gloss 301 - Sweet Candy

Mina de tip stilou și textura deosebit de fondantă te vor ajuta să aplici în mod precis. E uşor de aplicat, chiar și fără oglindă. Pentru un rezultat mai sofisticat delimitează mai întâi buzele cu creionul contur buze True Lips de culoare asortată.