-30% SALE

Vamp! Mascara Extreme & Brightens Mask & Eye Patch

Volum extrem imediat. Efect scenografic. Piele revitalizată și iluminată în 15 minute. Luminează și relaxează conturul ochilor.
 

Vamp! Extreme Mascara 

Rimelul pentru volum revoluționar ca prezentare și formulă, amplificat pentru un efect extrem imediat. Genele tale extraordinar de voluminoase și de intense chiar de la prima aplicare. 
Textura foarte pigmentată, fluidă şi perfect aderentă are un efect de "gene ușoare". Peria curbată cu dublă secțiune, studiată de Pupa, prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

Brightening Mask 

O mască din țesut îmbibată într-un tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Oferă luminozitate și prospețime feței, atenuând semnele de oboseală. Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă. Un secret de frumusețe pentru a fi radioasă în orice situație, chiar și după o zi încărcată.

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Fabricată în Italia

Mask To Fight Puffy Eyes And Dark Circles

Plasturi pentru conturul ochilor din țesut îmbibate cu tratament intensiv care acționează în câteva minute pentru un rezultat imediat. Atenuează umflăturile și pungile reducând cearcănele pentru o privire mai luminoasă și odihnită. 
Formula nu conține parfum, pentru a fi și mai delicată pe epidermă.  

Pentru toate tipurile de piele.
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testate dermatologic
Fără Parabeni
Fără parfum
Fabricați în Italia

Vamp! Extreme Mascara 

Asocierea Cerurilor cu mare putere structurantă şi Faza Apoasă Gelifiată de Agenți Specifici îmbracă ți intensifică genele, făcându-le mai groase chiar de la prima aplicare.
Concentraţia mare de Pigmenţi învăluie genele într-un negru bogat. Polimerii de ultimă generaţie conferă flexibilitate şi aderență pentru un rezultat fără cusur şi confortabil. Fără cocoloașe.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact.
 

Brightening Mask 

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Acidul Mandelic, datorită acțiunii exfoliante, elimină celulele moarte care oferă pielii un aspect stins și opac, făcând-o radioasă. Acidul Hialuronic ajută la menținerea hidratării naturale.  

Pentru toate tipurile de piele
Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără Parabeni
Fabricată în Italia


Mask To Fight Puffy Eyes And Dark Circles

Țesutul subțire se așează ca o a doua piele și permite tratamentului să acționeze intensiv pentru un rezultat imediat. Acțiunea drenantă a complexului multifuncțional atenuează pungile de sub ochi și reduce cearcănele.

Lista ingredientelor este actualizată în mod constant. Cu toate acestea, vă rugăm să consultați compoziția indicată pe ambalajele produselor.

Vamp! Extreme Mascara 

Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului aplicând perpendicular pe gene pentru a le capta chiar şi pe cele mai scurte. 

Brightening Mask 

Deschideți și întindeți masca. Aplicați pe fața curată pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute. Îndepărtați masca și masați delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă.

Mask To Fight Puffy Eyes And Dark Circles

Aplică plasturii pe conturul ochilor curat, pentru ca țesutul să aibă aderență perfectă. Lăsați să acționeze 15/20 minute. Îndepărtează plasturii și masează delicat pentru ca produsul în exces să se absoarbă. Aplicare recomandată de 2 ori pe săptămână.