Vamp! Mascara Extreme

Rimelul pentru volum revoluționar ca prezentare și formulă, amplificat pentru un efect extrem imediat. Genele tale extraordinar de voluminoase și de intense chiar de la prima aplicare. Textura foarte pigmentată, fluidă şi perfect aderentă are un efect de "gene ușoare". Peria curbată cu dublă secțiune, studiată de Pupa, prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

Light Infusion Highlighter

Iluminează și scoate în evidență zonele zonele reliefate ale feței cu prețioase reflexe aurii. Textura lejeră și fină se așterne ușor pe față, oferindu-i o nouă tridimensionalitate.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la outfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara Extreme

Asocierea Cerurilor cu mare putere structurantă şi Faza Apoasă Gelifiată de Agenți Specifici îmbracă ți intensifică genele, făcându-le mai groase chiar de la prima aplicare. Concentraţia mare de Pigmenţi învăluie genele într-un negru bogat. Polimerii de ultimă generaţie conferă flexibilitate şi aderență pentru un rezultat fără cusur şi confortabil. Fără cocoloașe.

Light Infusion Highlighter

Pudrele soft focus de nouă generație reduc vizibil imperfecțiunile și ridurile fine, oferind o piele catifelată și radioasă. Prețioasele micro perle aurii reflectă lumina, oferind luminozitate pielii.

Vamp! Mascara Extreme

Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului aplicând perpendicular pe gene pentru a le capta chiar şi pe cele mai scurte.

Light Infusion Highlighter

Aplicați pudra pentru a crea puncte de lumină în zonele reliefate ale feței: pe arcadă, pe obraji, pe podul nasului, în jurul buzelor și pe bărbie.