Vamp! Mascara Extreme

Rimelul pentru volum revoluționar ca prezentare și formulă, amplificat pentru un efect extrem imediat. Genele tale extraordinar de voluminoase și de intense chiar de la prima aplicare. Textura foarte pigmentată, fluidă şi perfect aderentă are un efect de "gene ușoare". Peria curbată cu dublă secțiune, studiată de Pupa, prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

Compact Duo Eyeshadow

Textura sa compactă, ușor de estompat și cu o tentă mătăsoasă, se întinde pe pleoapă în mod omogen și uniform.
Pentru a obține o culoare mai intensă, vă sfătuim să aplicați produsul cu degetele.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la outfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara Extreme

Asocierea Cerurilor cu mare putere structurantă şi Faza Apoasă Gelifiată de Agenți Specifici îmbracă ți intensifică genele, făcându-le mai groase chiar de la prima aplicare. Concentraţia mare de Pigmenţi învăluie genele într-un negru bogat. Polimerii de ultimă generaţie conferă flexibilitate şi aderență pentru un rezultat fără cusur şi confortabil. Fără cocoloașe.

Compact Duo Eyeshadow

Formulă deosebit de performantă, care îmbină inovatori agenți de catifelare și pigmenți, pentru a crea o culoare pură, maximă aderență și întindere.

Vamp! Mascara Extreme

Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Pentru finisare, folosiți vârful aplicatorului aplicând perpendicular pe gene pentru a le capta chiar şi pe cele mai scurte.

Compact Duo Eyeshadow

Luați o cantitate mică de fard cu una din pensulele din gama Professional Brushes, estompați pe dosul palmei pentru a elimina excesul și tapotați fardul pe pleoapă. Pentru a obține o culoare mai intensă, aplicați produsul cu degetele.