Vamp! Mascara Explosive Lashes

Expresie maximă a volumului pe gene pentru un exces fără compromisuri! Vamp! Explosive Lashes, datorită texturii super bogate și maxi pensulei ultra moi, acoperă genele îndesindu-le cu o generozitate nemaiîntâlnită. Toate genele, chiar și cele mai scurte, sunt scoase în evidență și ies din anonimat devenind protagoniste. Confortul este garantat pentru întreaga zi fără să se întindă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Light Infusion Highlighter

Iluminează și scoate în evidență zonele zonele reliefate ale feței cu prețioase reflexe aurii. Textura lejeră și fină se așterne ușor pe față, oferindu-i o nouă tridimensionalitate.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la outfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Amestecul exclusiv de Ceară de orez, Ceară de salcâm și Polomeri oferă consistență genelor pentru un volum surprinzător de la rădăcină până la vârf.
Agenții Gelifianți și Filmogenii asigură flexibilitatea și aderența pentru un rezultat impecabil în timp.
Pigmenții speciali incredibil de negri asigură o eliberare intensă a culorii încă de la prima aplicare.

Light Infusion Highlighter

Pudrele soft focus de nouă generație reduc vizibil imperfecțiunile și ridurile fine, oferind o piele catifelată și radioasă. Prețioasele micro perle aurii reflectă lumina, oferind luminozitate pielii.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le cu mișcări zig zag până la vârfuri. Se recomandă aplicarea repetată a rimelului trecând de la un ochi la celălalt până obțineți volumul dorit.

Light Infusion Highlighter

Aplicați pudra pentru a crea puncte de lumină în zonele reliefate ale feței: pe arcadă, pe obraji, pe podul nasului, în jurul buzelor și pe bărbie.