Vamp! Mascara Explosive Lashes

Expresie maximă a volumului pe gene pentru un exces fără compromisuri! Vamp! Explosive Lashes, datorită texturii super bogate și maxi pensulei ultra moi, acoperă genele îndesindu-le cu o generozitate nemaiîntâlnită.Toate genele, chiar și cele mai scurte, sunt scoase în evidență și ies din anonimat devenind protagoniste.Confortul este garantat pentru întreaga zi fără să se întindă.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Compact Duo Eyeshadow

Textura sa compactă, ușor de estompat și cu o tentă mătăsoasă, se întinde pe pleoapă în mod omogen și uniform.
Pentru a obține o culoare mai intensă, vă sfătuim să aplicați produsul cu degetele.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la outfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Amestecul exclusiv de Ceară de orez, Ceară de salcâm și Polomeri oferă consistență genelor pentru un volum surprinzător de la rădăcină până la vârf. Agenții Gelifianți și Filmogenii asigură flexibilitatea și aderența pentru un rezultat impecabil în timp. Pigmenții speciali incredibil de negri asigură o eliberare intensă a culorii încă de la prima aplicare.

Compact Duo Eyeshadow

Formulă deosebit de performantă, care îmbină inovatori agenți de catifelare și pigmenți, pentru a crea o culoare pură, maximă aderență și întindere.

Vamp! Mascara Explosive Lashes

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le cu mișcări zig zag până la vârfuri. Se recomandă aplicarea repetată a rimelului trecând de la un ochi la celălalt până obțineți volumul dorit.

Compact Duo Eyeshadow

Luați o cantitate mică de fard cu una din pensulele din gama Professional Brushes, estompați pe dosul palmei pentru a elimina excesul și tapotați fardul pe pleoapă. Pentru a obține o culoare mai intensă, aplicați produsul cu degetele.