Vamp! Mascara

Rimel pentru volum revoluţionar ca prezentare și formulă. Genel tale vor fi dese, pline, în super formă, la fel de spectaculoase ca genele false, dar fără disconfortul de a le pune. Este modulabil: puteţi crea efectul dorit aplicare după aplicare. Textura este cremoasă, cu mare putere de restructurare şi periuță curbată cu fibre moi și groase, studiate de Pupa, reține o cantitate maximă de produs și permite aplicarea generoasă, imediată și uniformă.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni
Potrivit pentru ochii sensibili si purtătorii de lentile de contact
Fabricat în Italia

Compact Duo Eyeshadow

Textura sa compactă, ușor de estompat și cu o tentă mătăsoasă, se întinde pe pleoapă în mod omogen și uniform.
Pentru a obține o culoare mai intensă, vă sfătuim să aplicați produsul cu degetele.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la ourfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara

Formula sa Pupa combină un Mix de Ceruri cu un Polimer special. Amestecul de Ceruri, naturale vegetale sintetice, face textura bogată și cremoasă, cu mare putere de restructurare. Polimerul este un agent filmogen special care creşte rezistenţa rimelului, reduce cocoloașele și, în acelaşi timp, face genele moi și flexibile.

Compact Duo Eyeshadow

Formulă deosebit de performantă, care îmbină inovatori agenți de catifelare și pigmenți, pentru a crea o culoare pură, maximă aderență și întindere.

Vamp! Mascara

Aplicare full color: pornește de la baza genelor, pieptănându-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri.  Se recomandă să se aplice rimelul de mai multe ori, trecând de la un ochi la altul, până când se obține volumul dorit. Pentru finisare, folosește vârful aplicatorului, aplicând perpendicular pe gene. Aplicare rimel french: combină-l cu rimelul Vamp! Extrablack și aplică-l numai pe vârful genelor.

Compact Duo Eyeshadow

Luați o cantitate mică de fard cu una din pensulele din gama Professional Brushes, estompați pe dosul palmei pentru a elimina excesul și tapotați fardul pe pleoapă. Pentru a obține o culoare mai intensă, aplicați produsul cu degetele.