Images

Vamp! Mascara All in One + Light Infusion Highlighter
Tap to zoom

Vamp! Mascara All in One + Light Infusion Highlighter

Rimel pentru volum spectaculos, curbare perfectă și lungime inimitabilă. Cu tratament fortifiant. Iluminator pentru față infuzie de lumină.
Ref. 040325A001
 

Vamp! Mascara All in One

Lasă-te cucerită de rezultatul multidimensional oferit de Vamp! All in One, pentru gene care devin imediat surprinzător de voluminoase, alungite și curbate. Un rimel cu tratament fortifiant, care în timp stimulează creșterea naturală a genelor și le întărește, făcându-le să devină mai dese și mai bogate, pentru o privire irezistibilă.

90% au remarcat gene mai voluminoase *
90% au remarcat gene mai lungi *
86% au remarcat gene mai dese *
83% au remarcat gene mai rezistente *

* Test de autoevaluare. Număr de participante care au sesizat efectul. 30 de persoane. 30 de zile de aplicare.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Potrivit pentru ochii sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Light Infusion Highlighter

Iluminează și scoate în evidență zonele zonele reliefate ale feței cu prețioase reflexe aurii. Textura lejeră și fină se așterne ușor pe față, oferindu-i o nouă tridimensionalitate.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la outfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara All in One

Cerurile cu putere mare de structurare învăluie și intensifică genele, făcându-le să devină mai dese, aplicare după aplicare, pentru un volum spectaculos. Sinergia dintre agenții de gelificare naturali și aplicator permite obținerea unor gene perfect curbate. Amestecul de ceruri speciale și agenți filmogeni asigură un efect de alungire incredibil. Tratamentul fortifiant stimulează creșterea genelor, le regenerează din interior, făcându-le să devină din ce în ce mai dese, mai bogate și mai pline, sporindu-le volumul și curbarea naturală. Ceara de Cassie, cu acțiune emolientă și protectoare, face ca genele să devină mai elastice. Molecola Loss Stop întărește foliculii de păr, pentru gene mai rezistente.

Light Infusion Highlighter

Pudrele soft focus de nouă generație reduc vizibil imperfecțiunile și ridurile fine, oferind o piele catifelată și radioasă. Prețioasele micro perle aurii reflectă lumina, oferind luminozitate pielii.

Vamp! Mascara All in One

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește vârful aplicatorului pentru a ajunge și la genele cele mai scurte. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Light Infusion Highlighter

Aplicați pudra pentru a crea puncte de lumină în zonele reliefate ale feței: pe arcadă, pe obraji, pe podul nasului, în jurul buzelor și pe bărbie.