Images

Vamp! Mascara All in One + Compact Duo Eyeshadow
Tap to zoom
Online Exclusive

Vamp! Mascara All in One + Compact Duo Eyeshadow

Rimel pentru volum spectaculos, curbare perfectă și lungime inimitabilă. Cu tratament fortifiant. Fard de pleoape compact duo efect luminos.
Ref. 040340A001
 

Vamp! Mascara All in One 101 Extra Black

Lasă-te cucerită de rezultatul multidimensional oferit de Vamp! All in One, pentru gene care devin imediat surprinzător de voluminoase, alungite și curbate. Un rimel cu tratament fortifiant, care în timp stimulează creșterea naturală a genelor și le întărește, făcându-le să devină mai dese și mai bogate, pentru o privire irezistibilă.

90% au remarcat gene mai voluminoase *
90% au remarcat gene mai lungi *
86% au remarcat gene mai dese *
83% au remarcat gene mai rezistente *

* Test de autoevaluare. Număr de participante care au sesizat efectul. 30 de persoane. 30 de zile de aplicare.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Potrivit pentru ochii sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

Compact Duo Eyeshadow

Textura sa compactă, ușor de estompat și cu o tentă mătăsoasă, se întinde pe pleoapă în mod omogen și uniform.
Pentru a obține o culoare mai intensă, vă sfătuim să aplicați produsul cu degetele.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

Ghiozdan super glamour, accesoriul perfect must-have pentru a-l purta la ourfit-uri în orice ocazie.

Vamp! Mascara All in One

Cerurile cu putere mare de structurare învăluie și intensifică genele, făcându-le să devină mai dese, aplicare după aplicare, pentru un volum spectaculos. Sinergia dintre agenții de gelificare naturali și aplicator permite obținerea unor gene perfect curbate. Amestecul de ceruri speciale și agenți filmogeni asigură un efect de alungire incredibil. Tratamentul fortifiant stimulează creșterea genelor, le regenerează din interior, făcându-le să devină din ce în ce mai dese, mai bogate și mai pline, sporindu-le volumul și curbarea naturală. Ceara de Cassie, cu acțiune emolientă și protectoare, face ca genele să devină mai elastice. Molecola Loss Stop întărește foliculii de păr, pentru gene mai rezistente.

Compact Duo Eyeshadow

Formulă deosebit de performantă, care îmbină inovatori agenți de catifelare și pigmenți, pentru a crea o culoare pură, maximă aderență și întindere.

Vamp! Mascara All in One

Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește vârful aplicatorului pentru a ajunge și la genele cele mai scurte. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Compact Duo Eyeshadow

Luați o cantitate mică de fard cu una din pensulele din gama Professional Brushes, estompați pe dosul palmei pentru a elimina excesul și tapotați fardul pe pleoapă. Pentru a obține o culoare mai intensă, aplicați produsul cu degetele.