Images

Kit Vamp! Mascara WP & Made To Last Definition Eyes
Tap to zoom

Kit Vamp! Mascara WP & Made To Last Definition Eyes

Rimelul-emblemă de la Pupa, în versiunea waterproof. Creion de ochi automat durabilitate extremă. Waterproof.
Ref. 040295A001
 

Vamp! Waterproof 100 Black

Rimelul pentru volum revoluţionar cu rezistență extremă. Rezistă la tot: apă, umiditate, temperaturi mari*.
Genele tale dese, pline, foarte apropiate, miracolul genelor false fără efortul de a le purta. De ce să renunți la machiajul ochilor la plajă sau când faci sport? Peria curbată preia o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă. 
*Test instrumental şi în timpul utilizării realizat pe un grup de 20 de femei.
Durata culorii și a efectului make-up a fost evaluată după introducere în apă și expunere la temperaturi și umidități ridicate.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic
Fără Parabeni
Indicat pentru ochi sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact
Made in Italy

Made To Last Definition Eyes 100 Deep Black

Creion automat de nouă generație. Dunga trasată este precisă, culoarea intensă, practicitate infinită. Și posibilități infinite pentru machiajul ochilor. Moale și ușor de întins, este rezistent la apă, pentru un make up al ochilor în culori pline de lungă durată. Mina este retractabilă, iar ascuțitoarea este inclusă.

Fără parabeni
A se închide bine după utilizare

Vamp! Waterproof

Formula brevetată Pupa îmbină un Polimer Hidrofob extrem de rezistent la apă cu un Filmogen Plastic rezistent care învăluie genele una câte una. Un mix de Ceruri Naturale și Sintetice garantează o consistență cremoasă și bogată, cu mare putere de restructurare. Peria curbată cu fire moi și groase prelevează o cantitate maximă de produs şi permite o aplicare generoasă, imediată și uniformă. Test instrumental şi în timpul utilizării realizat pe un grup de 20 de femei. Durata culorii și a efectului make-up a fost evaluată după introducere în apă și expunere la temperaturi și umidități ridicate.

Made To Last Definition Eyes

Specialul Amestec de Ceruri face ca formula să fie moale și cremoasă, iar Agenții Volatili de nouă generație garantează aderență perfectă. Pigmenții oferă culoare generoasă și imediată.

Vamp! Waterproof

Porniți de la baza genelor şi pieptănați-le cu mișcări în zig-zag către vârfuri. Este recomandat să se aplice rimel în mod repetat, trecând de la un ochi la altul, până când obțineți volumul dorit. Pentru finisarea finală, folosiți vârful aplicatorului, aplicând perpendicular pe gene. Nu se recomandă reaplicarea după uscarea completă a texturii. Pentru a curăța rimelul, folosiți Demachiantul Bifazic Pupa de la Pupa.

Made To Last Definition Eyes

Porniți din colțul intern și mergeți pe linia genelor superioare, urmând linia naturală a formei ochilor. Pentru conturarea privirii repetați operațiunea pe linia inferioară. Pentru a obține o trasare bine definită ascuțiți mina cu atenție și delicatețe cu ajutorul ascuțitoarei incluse. Pentru îndepărtarea creionului folosește Demachiantul Bifazic Pupa.