O propunere bogată de produse pentru machiajul complet al feței, ochilor și buzelor. Corectorul estompează micile imperfecțiuni ale tenului, fardul de obraz sub formă de cremă oferă tenului un efect natural, iar cel compact îl conturează. Iluminatorul sub formă de cremă creează prețioase puncte de lumină, iar cel compact oferă un efect de lumină pură. Fardurile de pleoape compacte, cu textură moale, pigmentată și ușor de estompat, permit obținerea unui rezultat flexibil și crearea unui look unic. Primerul pentru ochi reprezintă baza ideală pentru acestea și le sporește rezistența, iar creionul de ochi subliniază privirea și îi conferă profunzime. Rujurile strălucitoare fac ca buzele să devină definite și luminoase, rujurile clasice cu textură fondantă le îmbracă într-o culoare impecabilă, iar rujurile mate permit obținerea unui sofisticat efect de catifea. Glossul super strălucitor pune în valoare volumul buzelor.

Calitate & Design Made in Italy

WHALE 1
LIPS

3 Rujuri strălucitoare
2 Rujuri mate
1 Gloss

WHALE 4
FACE

1 corector
1 fard de obraz cremă
1 iluminator cremă
1 fard de obraz compact
1 iluminator compact

EYES
1 primer
6 farduri de pleoape compacte
1 creion pentru ochi
1 aplicator dublu pentru ochi

LIPS
2 rujuri stălucitoare
2 rujuri clasice
2 rujuri mate
1 gloss
 

Folosește corectorul pentru a minimiza cearcănele și imperfecțiunile tenului. Aplică fardul de obraz cremă pe obraji pentru un efect bonne mine, sau fardul de obraz compact pe pomeți, dinspre obraji spre tâmple și invers, pentru a defini și contura fața.
Aplică iluminatorul cremă all over pe pomeți, pe podul nasului și pe arcul lui Cupidon, pentru a obține delicate puncte de lumină. Folosește iluminatorul compact, ca atare sau peste iluminatorul cremă all over, pentru un efect de lumină pură. Aplică primerul și apoi fardul de pleoape mai deschis în colțul ochiului și sub arcada sprâncenelor, pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește nuanțele intermediare pentru pleoapa mobilă. Accentuează coada ochiului cu nuanța mai închisă, pentru a prelungi și a defini optic privirea. Aplică creionul în interiorul pleoapei inferioare, pentru a da privirii un plus de profunzime. Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc.
Alege-ți finish-ul:
Ruj strălucitor: pentru o culoare vibrantă cu efect de vinil.
Ruj clasic: pentru o culoare bogată și buze moi.
Ruj mat: pentru un sofisticat efect de catifea.
Aplică glossul după ruj, în centrul buzelor, pentru un volum tridimensional. Aplică-l ca atare pe toată suprafața buzelor, pentru a le face super strălucitoare.