Conține produse pentru machiajul feței, ochilor și buzelor. Fardul compact de obraz definește și conturează fața, iar iluminatorul sub formă de cremă iluminează zonele în relief ale feței. Fardurile de pleoape compacte, cu textură moale, pigmentată și ușor de estompat, permit obținerea unui rezultat flexibil și crearea unui look unic. Primerul pentru ochi reprezintă baza ideală pentru acestea și le sporește rezistența. Rujurile strălucitoare fac ca buzele să devină definite și luminoase, în timp ce rujurile mate în culori bogate le îmbracă într-un sofisticat efect de catifea. Rujul clasic cu textură fondantă oferă buzelor o culoare impecabilă, iar glossul super lucios le pune în valoare volumul.

Calitate & Design Made in Italy

FACE
1 iluminator cremă
1 fard de obraz compact

EYES
1 Primer
5 Farduri compacte
1 Aplicator

LIPS
2 rujuri stălucitoare
2 rujuri mate
1 ruj clasic
1 gloss

Aplică fardul compact de obraz pe pomeți, pornind dinspre obraz spre tâmple și invers, pentru a defini și contura fața, utilizează iluminatorul cremă all over, pentru a obține delicate puncte de lumină pe pomeți, pe podul nasului și pe arcul lui Cupidon. Aplică primerul și apoi fardul de pleoape mai deschis în colțul ochiului și sub arcada sprâncenelor, pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește nuanțele intermediare pentru pleoapa mobilă. Accentuează coada ochiului cu nuanța mai închisă, pentru a prelungi și a defini optic privirea. Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc.
Alege-ți finish-ul:
Ruj strălucitor: pentru o culoare vibrantă cu efect de vinil.
Ruj mat: pentru un sofisticat efect de catifea.
Ruj clasic: pentru o culoare bogată și buze moi.
Aplică glossul după ruj, în centrul buzelor, pentru un volum tridimensional. Aplică-l ca atare pe toată suprafața buzelor, pentru a le face super strălucitoare.