Conține produse pentru machiaj, pentru o privire radioasă și buze definite. Fardurile de pleoape compacte, cu textură moale, pigmentată și ușor de estompat, permit obținerea unui rezultat flexibil și crearea unui look unic. Iluminatorul cremă, oferă luminozitate zonele în relief ale feței. Rujurile strălucitoare fac ca buzele să devină definite și luminoase, în timp ce rujurile mate în culori bogate le îmbracă într-un sofisticat efect de catifea. Glossul super strălucitor pune în valoare volumul buzelor.

Calitate & Design Made in Italy

FACE
1 iluminator cremă

EYES
4 Farduri compacte
1 Aplicator pentru Ochi

LIPS
4 Rujuri strălucitoare
2 Rujuri mate
1 Gloss

Utilizează iluminatorul cremă all over pentru a crea puncte delicate de lumină pe pomeți, pe podul nasului și pe arcul lui Cupidon. Aplică fardul de pleoape mai deschis în colțul ochiului și sub arcada sprâncenelor, pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește nuanțele intermediare pentru pleoapa mobilă. Accentuează coada ochiului cu nuanța mai închisă, pentru a prelungi și a defini optic privirea. Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc.
Alege-ți finish-ul:
Ruj strălucitor: pentru o culoare vibrantă cu efect de vinil
Ruj mat: pentru un sofisticat efect de catifea
Aplică glossul după ruj, în centrul buzelor, pentru un volum tridimensional. Aplică-l ca atare pe toată suprafața buzelor, pentru a le face super strălucitoare.