Pupa sărbătorește câteva dintre produsele emblematice ale francizei Vamp! cu o casetă de frumusețe exclusivă. În interiorul casetei, propusă în 3 versiuni, ai de ales între rimelurile Vamp! - Vamp! All in One - Vamp! Sexy Lashes împreună cu Vamp! Stylo Liner, Vamp! Eyepencil, Vamp! Matt și Vamp! Wet&Dry Eyeshadow. Produse must have perfecte pentru a crea un eye look complet și în tendințe.

Vamp! All In One 101 - Extra Black

Lasă-te cucerită de rezultatul multidimensional oferit de Vamp! All in One, pentru gene care devin imediat surprinzător de voluminoase, alungite și curbate. Un rimel cu tratament fortifiant, care în timp stimulează creșterea naturală a genelor și le întărește, făcându-le să devină mai dese și mai bogate, pentru o privire irezistibilă.

90% au remarcat gene mai voluminoase *
90% au remarcat gene mai lungi *
86% au remarcat gene mai dese *
83% au remarcat gene mai rezistente *

* Test de autoevaluare. Număr de participante care au sesizat efectul. 30 de persoane. 30 de zile de aplicare.

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat oftalmologic 
Potrivit pentru ochii sensibili și pentru purtătorii de lentile de contact
Fără parabeni
Made in Italy

9 ml -  Net Wt 0.30 oz 

Vamp! Definition Liner
Vamp! Definition Liner este tușul de ochi perfect: contur precis cu culoare definită și ultra-pigmentată, textură fluidă ce se aplică ușor, cu uscare rapidă. Vârful din pâslă este ideal pentru o aplicare uniformă şi fără cusur. Poartă tușul de ochi ca pe un veritabil instrument de seducție.

Hipoalergenic
Testat oftalmologic
Fără parabeni

2.5 ml -  Net Wt 0.085 oz 

Vamp! Multiplay - Black - Special Size 
Multiplay de la Pupa, un singur creion de ochi cu trei funcţii: EYELINER pentru a defini privirea, KAJAL pentru a intensifica privirea, FARD DE OCHI pentru culoare, ușor de aplicat. Textura este moale și fluidă, pentru a trasa contururi perfecte. Şi ochii tăi vor fi perfect machiați, puși în valoare și intenși.

Testat oftalmologic
Fără parabeni
Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact.

0.8 g -  Net Wt 0.03 oz 

Vamp! Matt 020
Culoare intensă și finish opac absolut. Extrem de ușor de întins, oferă o privire profundă și sofisticată.
Textura sa, cu o întindere perfectă, este moale și confortabilă în timp.

Hipoalergenic
Testat Oftalmologic
Fără parabeni
Made in Italy

2.5 g -  Net Wt 0.088 oz 

Vamp! Wet & Dry 102
Culoare incredibil de luminoasă și cu sclipiri multiple, pentru o privire intensă. Textura sa coaptă este ușoară, impalpabilă și extrem de ușoară. Dublă utilizare: 
-   uscat: pune în valoare pleoapele cu o culoare strălucitoare 
-   umed: pentru o culoare intensă și vibrantă 
Finish: de la satinat până la perlat

Hipoalergenic.
Testat Oftalmologic
Fără parabeni
Made in Italy

1 g -  Net Wt 0.035 oz

Datorită interiorului detașabil, caseta poate fi reutilizată pentru organizarea produselor de machiaj sau pentru păstrarea accesoriilor.

Vamp! All in One
Cerurile cu putere mare de structurare învăluie și intensifică genele, făcându-le să devină mai dese, aplicare după aplicare, pentru un volum spectaculos. Sinergia dintre agenții de gelificare naturali și aplicator permite obținerea unor gene perfect curbate. Amestecul de ceruri speciale și agenți filmogeni asigură un efect de alungire incredibil. Tratamentul fortifiant stimulează creșterea genelor, le regenerează din interior, făcându-le să devină din ce în ce mai dese, mai bogate și mai pline, sporindu-le volumul și curbarea naturală. Ceara de Cassie, cu acțiune emolientă și protectoare, face ca genele să devină mai elastice. Molecola Loss Stop întărește foliculii de păr, pentru gene mai rezistente.

Vamp! Definition Liner
Formulă pe bază de apă cu o concentraţie mare de pigmenţi, pentru culori definite şi omogene.

Vamp! Multiplay - Special Size
Formula conține Ulei de Jojoba emolient și nutritiv, vitaminele E şi C cu efect antioxidant şi Ulei de Bumbac pentru a conferi catifelare şi hidratare.

Vamp! Matt
Formulă deosebit de performantă, ce îmbină inovatori agenți de catifelare și o concentrație foarte mare de pigmenți, pentru a crea o culoare pură, maximă aderență și întindere.

Vamp! Wet & Dry
Tehnologie specială coaptă. Amestecul de pigmenți și perle conferă o culoare aprinsă și cristalină, iar amestecul de agenți de catifelare și esteri garantează aderență și confort.

Vamp! All in One
Pornește de la baza genelor și piaptănă-le urmând lungimea acestora cu mișcări verticale, de la rădăcină spre vârf. Pentru un volum mai intens, efectuează la baza genelor mișcări în zig zag. Folosește vârful aplicatorului pentru a ajunge și la genele cele mai scurte. Dacă vrei să îți intensifici și mai mult privirea, aplică rimelul și pe genele inferioare.

Vamp! Definition Liner
Agitați flaconul înainte de folosire ca să emulsionați perfect pigmenţii. Pentru a facilita aplicarea, țineți aplicatorul paralel la baza genelor. Trasați o linie de la baza genelor, pornind de la colţul interior al ochiului spre exterior, ținând vârful tușului de ochi îndreptat spre canalul lacrimal. Creați un contur în armonie cu forma naturala a ochilor.

Vamp! Multiplay - Special Size
Porniți de la colțul intern al pleoapei superioare, urmați linia naturală a genelor. Dacă doriţi un efect de umbră, estompați conturul folosind aplicatorul creionului sau Eye Pencil Brush de la Pupa. Repetaţi de-a lungul pleoapei inferioare. Atenuarea funcționează ca bază pentru fard: ajută la mărirea duratei de rezistență și permite o aplicare omogenă. Creionul se poate aplica şi în interiorul pleoapei pentru a crea efectul kajal.

Vamp! Matt
La o cantitate mică de fard cu una din pensulele din Gama Professional Brushes, estompeaz-o pe dosul palmei pentru a elimina excesul și tapotează fardul pe pleoapă. Folosește culorile de intensitate medie și cele închise pentru a crea umbre și pentru a sculpta privirea. Folosește culorile deschise pentru a crea puncte de lumină cu efect mat.

Vamp! Wet & Dry
Dublă utilizare: 
-   uscat: pune în valoare pleoapele cu o culoare strălucitoare 
-   umed: pentru o culoare intensă și vibrantă 
Ia o cantitate mică de fard cu una din pensulele din Gama Professional Brushes și estompeaz-o pe dosul palmei pentru a elimina excesul.